Loading...

Softmedia weblog

Onze kennis en ervaringen delen we graag. Blijf op de hoogte van wat we allemaal uitspoken op het web en daar buiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, connect met ons via Linkedin of volg ons via onze Facebook pagina.

20 mei 2016 - 

Ook dit jaar staan we weer in de Emmerce E-guide en daar zijn we trots op! Dit jaar met het unieke intranet dat we in samenwerking met de VB Groep hebben ontwikkeld.

27 augustus 2015 - 

Algemeen gebruik van e-mail bestaat al meer dan 20 jaar en de opkomst ervan ging hand in hand samen met die van spam. Maar waar we vroeger nog elke ongewenste e-mail moesten verwijderen, krijgen we door effectieve spamfilters steeds minder spam onder ogen. Handig als ontvanger zijnde, maar wat als u de verzender bent en er zeker van wilt zijn dat uw nieuwsbrief aankomt?

13 augustus 2015 - 

Een nieuwe website kost geld. Veel geld soms. In euro's, maar ook in uren en denkwerk. Het is een hele uitdaging! Voor sommige bedrijven reden om die nieuwe website toch maar uit te stellen. Want is het die investering wel waard? Een vraag waar wij natuurlijk "ja" op antwoorden. Want als u het goed aanpakt, levert een website juist veel op. Tijd, geld, leads, tevreden klanten.

12 augustus 2015 - 

Scrum is een projectmethode die steeds vaker gebruikt wordt door webdevelopers. Maar wat heeft u eraan als opdrachtgever? Hoe werkt het nou precies? We leggen het kort uit wat de belangrijkste punten zijn van de Scrum methode.

29 juli 2015 - 

We krijgen steeds meer verzoeken voor websites die vele bezoekers tegelijkertijd moeten aankunnen. Websites die speciaal gemaakt zijn voor campagnes waarbij een nieuwsbrief wordt verstuurd naar een grote groep mensen of de website wordt vernoemd in bijvoorbeeld De Wereld Draait Door. Het is dan aan ons om ervoor te zorgen dat de website niet aan zijn eigen succes ten onder gaat.