2 juli 2015 - 

Megawatt projecten

megawatt

Recentelijk hebben we in opdracht van Megawatt een aantal spraakmakende online projecten gerealiseerd, waaronder de nieuwe website voor de herpositionering en naamsverandering van 40watt naar Megawatt met Supercharge Your Brand.

 megawatt website

Control the Storm

De website is een belangrijk medium voor de re-branding van 40watt naar Megawatt. Ofwel 1.000.000 watt. De kracht die vrij komt bij bliksem. Die boodschap wordt kracht bijgezet door de Fullscreen Storm op je beeldscherm van de nieuwe responsive website. Megawatt ontwikkelt strategieën en concepten voor reclame, activatie, promotions en design. We zijn er dan ook trots op dat we aan deze website hebben mogen meewerken!

Bekijk het project

 

De Bergen

Naast de website van Megawatt hebben we de website van De Bergen in een nieuw jasje gestoken. De bergen in Eindhoven is een mix van horeca, winkeliers en diensten door gedreven en gastvrije ondernemers. De responsive website is een blog over het winkelgebied met artikelen over o.a. shopping, food, culture, fashion en lifestyle.

 

screenshots websites

 

Star Engines

In opdracht van Megawatt werkten we ook aan de website van Star Engines, een innovatieve start-up die de brandstofmotor heeft herontwikkeld. Star Engines is één van de elf winnaars van HighTechXL en mag zodoende participeren in het zogenaamde Accelerator Program.

 

 

Philips Lighting

Ook in opdracht van Megawatt werkten we aan Project Uitgelicht, een competitie website van Philips Lighting voor Professionele installateurs van LED verlichting.

Bekijk het project

 

 

Terug naar blog