We zijn flexibel en kunnen snel schakelen

Als internetbureau zijn wij groot genoeg om snel goed werk te kunnen leveren en

klein genoeg om flexibel, persoonlijk en servicegericht te blijven.

Korte lijntjes. Daar houden we van!

We zijn er van overtuigd dat een goede samenwerking leidt tot de beste resultaten. Het is dan ook nooit een probleem om uw website even aan te passen of met u mee te kijken. Dat doen we graag!

Mocht er een probleem optreden, dan lossen we dat natuurlijk zo snel mogelijk op. Bij oplevering van een project zorgen we eventueel voor een training in het CMS, een gebruikers handleidingen en persoonlijk advies over bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, het indelen van uw website of het versturen een nieuwsbrief.

 

Appels en peren

Hosting aanbieders vergelijken is dan ook vaak appels met peren vergelijken. Elk platform stelt specifieke eisen aan de hosting en beheer. Daarom hosten wij onze projecten die wij opleveren zelf. Uw platform moet altijd en overal online zijn. Daar doen wij ons best voor!

 

 

Softmedia biedt op maat gemaakte hosting services, van een shared server tot een dedicated loadbalanced omgeving. We hebben ook eigen servers in Amsterdam die direct verbonden zijn met het Amsterdam Internet Exchange. Dat zorgt voor supersnelle verbindingen met het wereldwijde internet.

 

Service Level Agreements (SLA)


Wij kunnen een project opleveren met een SLA. Dat houdt in dat wij samen met u afspraken maken over onderhoud, technische updates, hosting en support. De SLA wordt specifiek afgestemd op het project, waardoor u altijd de juiste service kunt verwachten. Heeft u vragen over onze hosting, onze support of SLA? Neem dan contact met ons op en dan leggen we het u graag een keer uit.

Neem contact met ons op

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strategie en consultancy
Webdesign
Webdevelopment
Datavisualisatie
Zoekmachine optimalisatie
Hosting & support