Webdevelopment is onze tak van sport

Wij halen alles uit technologie zodat u het ten volle kan inzetten. Samen met u werken we aan een maatwerk internet oplossing om zo de perfecte basis te creëren voor uw online activiteiten.

webdevelopment

Horse Center

iPad verkoop applicatie

NewStairs

Trapgenerator

UEFA TEP

Data visualisatie

PowerPIX

LED Monitor System

SMT Bouw & vastgoed

Excellente leeromgeving

Bekijk ons werk

Projecten waar we trots op zijn!

Webdevelopment

Webontwikkeling is onze specialiteit. Voor ons is niets te gek en we houden wel van een uitdaging! Samen met u werken we aan een maatwerk internet oplossing om zo de perfecte basis te creëren voor uw online activiteiten.

 

Wij ontwikkelen alles op ons eigen platform. Dat geeft ons een ijzersterke basis en maakt ons tegelijk flexibel in het inzetten van de juiste techniek. We kijken naar de beste oplossingen en leggen eventueel verbindingen met externe platformen. Tijdens het ontwikkelen van websites, webshops en webapplicaties besteden we veel aandacht aan performance, SEO en Cross-Browser compatibility. Op die manier realiseren wij het online platform volgens de wensen van onze klanten. Daar laten we u ook graag optimaal van profiteren!

 

 

Wij gaan de uitdaging met u aan

In de afgelopen jaren hebben wij voor onze opdrachtgevers een aantal unieke projecten gerealiseerd. Zo maakten we bijvoorbeeld voor de UEFA en de KNVB web-applicaties waarbij grote hoeveelheden cijfers worden omgezet in een grafische interface om deze visueel inzichtelijk te maken. We ontwikkelden voor DSM een interactieve web-applicatie waarop ingewikkelde recepten en formules voor chemische installaties berekend kunnen worden. Voor PowerPix maakten we een interface waarop duizenden LED lampjes overzichtelijk kunnen worden gemonitord. Lees hier meer over de mogelijkheden van datavisualisatie of bekijk hier meer van ons werk

 

Heeft u een online project in gedachten of wilt uw een offerte voor een website? Laat het ons weten! Neem contact met ons op en we komen graag een keer langs voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

webdevelopment housingxlwebdevelopment DSMwebdevelopment loading
Strategie en consultancy
Webdesign
Webdevelopment
Datavisualisatie
Zoekmachine optimalisatie
Hosting & support