De perfecte mobiele website voor smartphone of tablet

Uw klanten zijn mobiel. Maar hoe mobiel is uw website eigenlijk? Met het groeiende aantal mobiele bezoekers van het internet is een mobiele website al lang geen overbodige luxe meer. Sterker nog, u kunt niet meer zonder!

Den Hartogh

Employer portal

EldoLed

Intelligent LED solutions

Sarebo

Plastic oplossingen

Horse Center

iPad verkoop applicatie

Stadsparkeren

Digitaal parkeren

Van Wijnen

Aandacht voor detail

Ons verloskundig huis

Ervaring, kennis en vakmanschap

Newstairs

Voorop in trapinnovatie

Hoe mobile is uw website?

Heeft u uw website al wel eens bekeken op een mobiele telefoon? Als uw website nog niet geoptimaliseerd is voor smartphones of tablets, dan laat u kansen liggen!

 

Mobiele websites en apps vragen om een unieke benadering. Een website is niet altijd ook automatisch gebruikvriendelijke voor de mobiele bezoeker. Als het bezoek geen plezierige beleving is dan drijft u ze misschien wel in handen van de concurrent. Een bezoeker van een mobiele website heeft waarschijnlijk een andere doel dan iemand die de normale website bekijkt. Als u dit goed aanpakt biedt een mobiele website of een app nieuwe mogelijkheden en kansen voor uw organisatie en een voorsprong op uw concurrenten. Er zijn verschillende manieren om een mobiele website te ontwikkelen.

We leggen het u graag verder uit in een persoonlijk gesprek.

Neem contact op

 

 

Responsive design

Door gebruik te maken van responive design past de website zich aan, aan het device van de bezoeker. De website is zo geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smartphone.We maakte bijvoorbeeld voor Eindhoven Airport Blogtrippers en Cinetree een responsive website die op alle devices optimaal wordt weergegeven.

 

Adaptive design

Het kan ook zijn dat de mobiele website andere functionaliteiten heeft dan de desktop of tablet versie van de website. Door gebruik te maken van adaptive design kan de mobiele versie van de website toegespits worden op de mobiele bezoeker om de optimale gebruikerservaring te bieden. Zo maakte we een mobiele personeels portal voor Den Hartogh zodat chauffeurs ook onderweg belangrijke documenten kunnen inzien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of toch een app ontwikkelen?

Er zijn een aantal voordelen aan een app ten opzichte van een mobile website. Een app wordt specifiek voor een apparaat ontwikkeld waardoor uitgebreidere functies mogelijk zijn zoals meldingen, gebruik van camera en GPS. Zoppa is een platform om een winkelgebied digitaal in kaart te brengen en aanbiedingen aan het publiek te tonen. Een aantal winkelgebieden maken gebruik van deze app.

Een ander voordeel is een app ook offline beschikbaar. Zo maakt de applicatie van HorseCentre het mogelijk om bladeren door een digitale catalogus als er geen internet beschikbaar. Orders kunnen worden ingegeven en worden verstuurd op het moment dat er een internet verbinding is. De app van EldoLed wordt gebruikt voor beurzen en evenementen. Alle vertegenwoordigers hebben zo altijd de meest recente producten in hun catalogus.

 

appsiphone app

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u ook een mobiele website?

De mogelijkheden voor mobiel zijn eindeloos en het is dan ook een uitdaging om hier effectief op in te spelen. Wij kunnen u adviseren op welke manier u uw doelgroep mobiel kunt benaderen. Is dat met een mobiele website, responsive design of native app? We spreken het graag een keer met u door zodat we samen hier de antwoorden op vinden.

 

Neem contact op

 

Softmedia CMS
Webshop
Online Community
Bedrijfsprocessen
Apps & mobile
Responsive design