Wij helpen met het realiseren van online doelstellingen

Onze kracht ligt in het ontwerpen en ontwikkelen van complexe websites, webhops en webapplicaties die wij integreren in bedrijfsprocessen en informatiesystemen.

Bedrijdsprocessen

HousingXL

Huur- en verhuurmakelaar

ClaudicatioNet

Een stap vooruit

NewStairs

Trapgenerator

Den Hartogh

Corperate website

Bedrijfsprocessen stroomlijnen

Softmedia heeft als doelstelling om het internet niet alleen te gebruiken voor marketing doeleinden, maar ook voor het optimaliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen.

 

Want voor veel van onze opdrachtgevers is een belangrijk deel van hun activiteiten afhankelijk van hun website. Wij ontwikkelen webapplicaties en informatiesystemen die bedrijfsprocessen verbeteren door bijvoorbeeld personeel te ontlasten, tijd te besparen of klantenservice te verbeteren. Softmedia ontwikkelde voor Today's Media een geautomatiseerd orderverwerkingssysteem en we hebben een uitgebreide factureringsmodule ontwikkeld voor een aantal van onze webshops. Een belangrijk onderdeel van de Den Hartogh Online Employee Portal is een personeel administratiesysteem en voor HousingXL is een uitgebreid systeem voor het beheren en facturen van het klantenbestand ontwikkeld.

 

 

Het automatiseren van bedrijfsprocessen vraagt om maatwerk.

We hebben de kennis en ervaring met het ontwikkelen van geavanceerde online applicaties en maken - waar het kan - slim gebruik van eerder ontwikkelde componenten en modules. Daardoor kunnen wij super snel en efficiënt werken.

 

We denken zowel strategisch als praktisch met u mee om samen tot effectieve oplossingen te komen. Zo komen we tot een website, webshop of webapplicatie die volledig aansluit op uw wensen en uw bedrijfsprocessen. Door onze kennis te bundelen werken we samen aan uw online succes.

 

Wilt u nieuwe bedrijfsprocessen automatiseren of bestaande informatiesystemen aanpassen? Laat het ons dan weten! Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Neem contact met ons op

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Softmedia CMS
Webshop
Online Community
Bedrijfsprocessen
Apps & mobile
Responsive design