Een succesvolle online community

Met een online community kunnen we een echt sociaal netwerk bouwen, klant contact verbeteren, werkprocessen versnellen of inzicht krijgen in uw doelgroep.

Een platform voor interactie

Een online community is een virtueel netwerk van mensen die elkaar helpen in het bereiken van een bepaald doel. De leden van een een online community platform kunnen bijvoorbeeld kennis delen, elkaar vragen stellen, ideeën opdoen of een zakelijk netwerk opbouwen. Zo'n netwek website brengt mensen en kennis samen en is de plek waar het internet echt interactief is en bied veel mogelijkheden voor bedrijven en organisaties. Wilt u hier meer over weten? Laat het ons dan weten!

Neem contact met ons op

 

 

community-1community-2community-3

Stay connected

Bekendste voorbeelden van online community websites zijn uiteraard de social media platformen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter,... Een leuke manier om in contact te blijven met je vrienden, collega's en bekenden. Ook de kleinere community websites die zich richten op specifieke onderwerpen en niches groeien sterk. Maar hoe kunt u dit als bedrijf inzetten? Een online community kan relevante informatie opleveren voor marktonderzoek of ingezet worden ter verbetering van een klantenservice, betrokkenheid te tonen of om feedback van klanten te vragen of waar klanten met dezelfde vraag elkaar vinden. Het kan ook een afgeschermde plek zijn waar medewerkers met elkaar kennis en informatie kunnen delen.

 

Bosk forumStay connectedDSPE netwerk

Een succesvolle online community

Wij weten hoe je een online community website tot een succes kunt maken! We hebben ervaring in het ontwikkelen van een succesvolle online community. Op de website van gehandicapte belangen organisatie BOSK kunnen lotgenoten met elkaar in contact komen en ouders elkaar vragen stellen. De ouders van gehandicapte kinderen helpen zo elkaar met moeilijke vraagstukken en veel voorkomende problemen. Op ClaudicatioNet kunnen patiënten en specialisten vragen stellen en hun ervaringen uitwisselen, op zoek naar de beste behandelmethode.

 

 

Een succesvolle online communityBosk online community

Wilt u een online community starten?

Wilt u een keer van gedachte wisselen over de mogelijkheden en kansen die er liggen voor uw bedrijf of organisatie? Neem contact met ons op en we kijken samen op welke manier we een online community kunnen inzetten voor uw organisatie.

 

Neem contact op

 

Softmedia CMS
Webshop
Online Community
Bedrijfsprocessen
Apps & mobile
Responsive design