Optimaal voor alle devices

Steeds meer mensen kijken informatie op het web via smartphone of tablet. Een slimme manier om daarop in te springen is een ‘responsive’ website laten bouwen.

Responsive: één design voor alle devices

Met responsive webdesign heb je één website voor alle apparaten; smartphone, tablet en desktop computer. Een responsive website past zich aan, aan het device van de bezoeker.

Zowel in vorm als functionaliteit. Zo heeft iedere bezoeker van de website een optimale gebruikerservaring, ongeacht met welk device de website bezocht word.

 

Softmedia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van responsive websites en dedicated mobiele websites op maat. Zo maakte we responsive websites voor het videoplatform Cinetree en voor de Expat community website van Holland Expat Center South.

 

 

Responsive website

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom responsive design?

Mensen bekijken een website steeds vaker op een smartphone of tablet. Het is dan ook belangrijk om te kijken naar hoe mensen de verschillende apparaten gebruiken. Zit de bezoeker ontspannen op de bank met een iPad of is hij actief aan het zoeken met een PC? Hier kan de inhoud van de website op een slimme manier op afgestemd worden. Staat de bezoeker bijvoorbeeld met een smartphone in een winkel? Dan is de kans groot dat hij concrete productinformatie zoekt zoals de prijs. We denken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn en om te kijken hoe we hier op een slimme manier op in kunnen springen!

Neem contact met ons op

 

website desktopwebsite tabletwebsite mobile

Wilt u een responsive website laten maken?

We praten graag een keer met u over de mogelijkheden van responsive design voor uw website of online applicatie?

Neem eens contact met ons op en we kijken samen waar de kansen liggen en wat de mogelijkheden zijn.

 

Neem contact op

 

Softmedia CMS
Webshop
Online Community
Bedrijfsprocessen
Apps & mobile
Responsive design