Optimaal rendement halen uit uw webshop?

Wilt u ook online omzet creëren met een webshop op maat? Wij ontwikkelen een maatwerk webshop en zorgen ervoor dat deze volledig aansluit bij uw wensen en inspeelt op klanten. Wij zorgen voor gebruiksvriendelijkheid, makkelijke transacties en een feilloze afhandeling. Zo haalt u optimaal rendement uit uw webshop!

De perfecte webshop op maat

Wij snappen dat een webshop een investering is die zich moet terugverdienen. Wilt u meubels, entreekaartjes of vakanties online gaan verkopen? Heeft u een kleinschalige boetiek of werkt u bij een multinational? Wat betekent dat voor uw webshop?

 

Iedere webshop is uniek en verdient dan ook een individuele benadering. Daarom is een webshop op maat onwikkelen de beste oplossing. Doordat we uw webshop op maat ontwikkelen met ons zelfontwikkelde CMS zijn we snel, fexibel en efficiënt. Wij weten tot in datail hoe uw webshop in elkaar zit en kunnen daarom altijd uw webshop aanpassen, bijsturen en uitbreiden. Het resultaat is een webshop die altijd voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

 

Wij onderscheiden ons doordat wij maatwerk oplossingen kunnen bieden. Softmedia ontwerpt en ontwikkelt webshops voorzien van een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee u tijd en geld bespaard.

Door in te loggen in het CMS heeft u altijd en overal toegang tot de backend van uw webshop. Producten, orderoverzicht, klanten en pagina's kunt u zelf in het CMS beheren. U kunt nieuwe producten in de webshop plaatsen of een uitverkocht product even tijdelijk verbergen. De ordermodule geeft inzicht in de geplaatste bestellingen, de actuele status van betalingen en uw klantgegevens.

Kortom; volledige controle over uw webshop die voldoet aan uw specifieke wensen en die van de doelgroep. We zorgen er samen voor dat u optimaal rendement haalt uit uw webshop!

 

 

Wilt u ook online omzet creëren?

Inmiddels hebben we een aantal succesvolle webshops ontwikkeld. Op de website van Stichting KOH kunnen online opleidingen worden gereserveerd en afgerekend. W. Van der Vloed is reeds jaren actief met de wereldwijde online verkoop van kunst- en design objecten. Dit zijn een aantal voorbeelden van specifieke maatwerk webshops die wij kunnen leveren. Heeft u plannen voor een webshop of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons weten!

Neem contact met ons op

 

Wilt u ook online omzet creëren?Wilt u ook online omzet creëren?
Softmedia CMS
Webshop
Online Community
Bedrijfsprocessen
Apps & mobile
Responsive design