Bijzondere films on demand

Cinetree.nl is een video on demand platform dat zich richt op curatie van films en documentaires die verder gaan dan entertainment. Belangrijke verhalen die je raken, inspireren en aan het denken zetten.

Project beschrijving

Cinetree is een maatschappelijk gedreven initiatief van Hanna Verboom. Het online platform biedt video on demand (VOD) aan in de vorm van een abonnement en ontwikkelt met de winst nieuwe films en documentaires. Op Cinetree.nl mag de bezoeker rekenen op kwaliteit; zowel inhoudelijk als qua vakmanschap van de makers.

 

Softmedia ontwikkelde een responsive website en online platform die voldoen aan de specifieke wensen en eisen van Cinetree. De responsive website is optimaal te bekijken op elk device; smartphone, tablet of desktop computer.

Specificaties

Technieken

NodeJS, Video on Demand

Gelanceerd in

2014

Delen

 

 

'Cinetree is uit liefde voor film opgezet door een groep jonge makers.' Met de winst wil ze nieuwe films maken. 'Hierin hopen we dan belangrijke thema's aan te gaan snijden.'

 

Benieuwd wat Hanna Verboom van de samenwerking met Softmedia vind?

Lees dan hier haar testimonial

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De curators

Een groep toonaangevende curatoren selecteert maandelijks films en documentaires die je gezien moet hebben. Gerenommeerde verhalenvertellers, allen toonaangevend op hun eigen vakgebied, selecteren de films en documentaires. Elke dinsdag en vrijdag verschijnt er een nieuwe filmkeuze van een van de curatoren. Veel van deze titels zijn nergens anders te krijgen of worden als eerste online aangeboden op Cinetree. Naast films biedt Cinetree unieke content, zoals interviews met de curators, blogs en custom-made posters. Ook gaat Cinetree speciale bioscoopavonden en events organiseren.

 

Kijk Cinetree op elk apparaat

De responsive website van Cinetree past zich aan naar de schermresolutie van de bezoeker. Responsive design zorgt ervoor dat de website van Cintree altijd optimaal gepresenteerd wordt. Een website die zich automatisch aanpast naar de grootte van ieder scherm. De films van Cinetree zijn op die manier optimaal beschikbaar voor desktop, notebook, tablet, smartphone en televisie via Apple Airplay en Google Chromecast. Hoek & Sonépouse levert het video on demand platform

 

Cinetree tvcinetree mobile airplayipad stream

Het Ambachtshuis Brabant

Een eigentijds ambacht leren in de praktijk

Steigerhout projecten

Steigerhouten meubelen op maat!

Website Strijp-T

Historie in de maak!