World class specialist in liquid logistics

Den Hartogh is een van 's werelds meest toonaangevende logistieke dienstverleners als het gaat om een veilig en betrouwbaar transporteren van vloeistoffen en gassen voor de chemische industrie.

Project beschrijving

Softmedia verzorgde voor Den Hartohg de corperate website en een online werknemersportaal. Den Hartogh is in 1920 opgericht en is een logistieke dienstverlener in het transporteren van vloeistoffen en gassen voor de chemische industrie. Den Hartogh heeft een groeiend netwerk van gespecialiseerde faciliteiten in Europa, het Midden-Oosten, Azië, India en Zuid-Amerika

 

De uitstraling en het webdesign van de website sluit nu aan bij het imago van Den Hartogh als wereldspeler in de logistieke sector. Er staan foto's en video's op en er worden nieuwsitems gedeeld. Op de wereldkaart kunnen de vestigingen van Den Hartogh bekeken worden. In de vacaturebank kunnen werkzoekende hun CV uploaden naar de website. De website laat nu zien wie Den Hartogh is en waar ze voor staan.

 

Specificaties

Technieken

Google Maps, Klant Login

Gelanceerd in

2012

Delen

 

 

 

"Softmedia is voor mij een leverancier die echt meedenkt.

Dit is een bedrijf waarmee wij een langdurige relatie wil aangaan."

Perry van Dam, ICT manager bij Den Hartogh

Lees hier de hele testimonial

 

 

 

"Handig voor onderweg!"

Onderdeel van de online ambitie van Den Hartogh was een online werknemersportaal. Softmedia realiseerde dit met een afgeschermde intranet omgeving waar belangrijke documenten gedeeld worden met werknemers. Dit zijn bijvoorbeeld veiligheidsvoorschriften, handleidingen en nieuwspublicaties.

 

werknemers portal tabletDen Hartogh Mobile

 

Wij helpen de logistiek vooruit

Maar werknemers kunnen hier ook salarisstroken inzien en krijgen via de portal mededelingen van het bedrijf. Den Hartogh bestaat uit vele afdelingen op verschillende locaties in verschillende landen en chauffeurs die vaak "op de weg zijn". Werknemers die elkaar vaak alleen telefonisch spreken kunnen in het "smoelenboek" toch een beetje kennis maken met hun collega's in een andere vestiging of met de chauffeurs en onderhoudsmonteurs van de buitendienst.

 

 

Alles binnen de website en de werknemers portal kan binnen een middle-end beheerd worden. Doormiddel van een rechten structuur en verschillende gebruikers groepen kunnen bepaalde documenten afgeschermd worden, al dan niet per gebruiker, vestiging of groep.

 

Hebben we uw interesse gewekt? We leggen het graag verder uit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Neem contact met ons op

 

 

 

 

 

"We hebben korte lijntjes met Softmedia. Ze vertalen

  wat ik in mijn hoofd heb in beeld en techniek."

  Perry van Dam, ICT manager bij Den Hartogh

  Lees hier de testimonial

 

 

 

 

 

Andus Group

Serving the industry

SMT

Bouw & vastgoed

Jazz City Roermond

Enjoy your stay