The Precision Engineering Community

The Precision Engineering Community

De Dutch Society for Precision Engineering (DSPE) is de community voor professionele precision engineers: van wetenschappers to vakmensen, in dienst van laboratoria tot werkplaatsen, van multinationals tot kleine bedrijven en universiteiten.

Project beschrijving

De website van DSPE is een online community voor het delen van kennis, innovatie en ervaring op het gebied van fijnmechanica. DSPE is al actief sinds 1957 en telt inmiddels al meer dan 100 van Nederlands grootste bedrijven in de fijnmechanica. Samen goed voor bijna 30 miljard euro exportwaarde per jaar.

 

DSPE organiseert jaarlijks een beurs en verschillende evenementen voor de leden. De leden van DSPE bestaan uit gerenomeerde bedrijven uit de wereld van de fijnmechanica en de Hightech industrie. De website is er voor het aankondigen van nieuws en evenementen zoals de jaarlijkse conferentie en beschikt over een database van meer dan 1000 artikelen over precisie-engineering. Een onderdeel van de website van DSPE is het Young Precision Network. Een professioneel netwerk voor de jonge precisie ingenieurs.

 

 

Specificaties

Tags

Portal

Gelanceerd in

2014

Delen

BOSK

Mogelijkheden en beperkingen

GP Batteries

Powering a greener tomorrow

HolstCentre

The future belongs to those who create it