Working and living in the South Netherlands

Working and living in the South Netherlands

De website van Holland Expat Center South is een geweldige bron van informatie voor expats

die wonen en werken in het zuiden van Nederland.

Project beschrijving

De website is een eerste kennismaking met Nederland en dan vooral Brabant en Limburg. De regiopagina's van Eindhoven en Maastricht worden door de desbetreffende regio zelf beheerd door middel van een maatwerk middle-end. Hier kunnen ze informatie over hun eigen regio publiceren en beheren en gebruik maken van alle beschikbare gezamelijke content.

 

De website bevat ook veel informatie over gewoontes, de Nederlandse cultuur en formelere informatie over woningen, financiën en onderwijs. Er kan makkelijk door de website gebladerd worden doordat er op een slimme manier gebruikt is gemaakt van Tags. Deze tags maken het voor de bezoeker erg makkelijk om binnen bepaald thema, snel  de juiste informatie te vinden.

 

Specificaties

Tags

Portal

Technieken

Responsive, Mobile, Social media koppeling, Klant Login

Gelanceerd in

2014

Delen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Responsive website tabletResponsive design smartphone Responsive website laptop

Perfect afgestemd op de bezoeker

De website maakt gebruik van responsive design om bezoekers op diverse apparaten dezelfde informatie te kunnen bieden: De layout past zich dus aan op het formaat van het scherm. Dat komt doordat de website bestaat uit een flexibel grid dat bestaat uit tekst, navigatie en afbeeldingen die worden gepositioneerd op basis van de schermgrootte. Holland Expat Center South richt zich ook tot bedrijven die veel expats in dienst hebben of zich richten op deze doelgroep. De navigatie en het menu van de website is dan ook ingericht op deze verschillende typen bezoekers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoevenaars

Licht, geluid en video

Intranet VB Groep

Medewerkers verbinden

Den Hartogh

Liquid logistics