Horse Center app

Softmedia ontwikkelde voor HorseCenter een mobiele verkoopapplicatie. Medewerkers kunnen op locatie bestellingen van klanten opnemen, order historie ingezien en bestellingen versturen.

Project beschrijving

Softmedia maakte voor Horsecenter in opdracht van Smartappfactory een mobiele applicatie voor de iPad. Commercieel medewerkers van Horsecenter kunnen doormiddel van de app altijd en overal bestellingen van hun klanten opnemen en versturen. Het inkoop- en order proces is met deze applicatie een stuk eenvoudiger en efficiënter geworden.

 

De applicatie kan zowel online als offline gebruikt worden en geeft toegang tot de laatste nieuwe producten van de gehele catalogus van Horsecenter. Op deze manier is de collectie altijd up-to-date. Wanneer een internetverbinding aanwezig is kan de software up-to-date worden gehouden worden, met de laatste nieuwe producten en acties door te synchroniseren met de b2b webshop van Horsecenter (gebaseerd op Magento).

 

Als er geen internetverbinding is worden bestellingen opgeslagen op de iPad. Wanneer er weer een internetverbinding beschikbaar is, zullen de orders automatisch worden verzonden naar de server. Lees hier over de mogelijkheden van mobiele applicaties of lees hier meer over webshops en online winkels

Specificaties

Technieken

Webshop, API koppeling, Magento Koppeling

Gelanceerd in

2011

Delen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dok40 Eindhoven

Wonen aan de oude haven

BOSK

Mogelijkheden en beperkingen

Jouw talent, ambities en kwaliteiten

werving & selectie en detachering