HousingXL: the rental agency network

HousingXL: the rental agency network

HousingXL is een snel groeiend franchise bemiddelingskantoor op de verhuur en aanhuur markt

Project beschrijving

Bezoekers van de website kunnen op verschillende manieren naar een woning zoeken. De zoekresultaten kunnen getoond worden in een overzichtelijke lijst van woningen of kunnen getoond worden op een overzichtskaart. Doormiddel van de realtime zoekfilters kan de bezoeker van de website het getoonde woningaanbod verder naar wens specificeren.

 

De woningen worden in een op maat gemaakt beheersysteem ingevoerd en doormiddel van een XML koppeling ingeladen op de website. De woningen worden ook automatisch vanuit het CMS ingeladen op andere woning websites zoals Pararius en Jaap.nl.

 

Specificaties

Technieken

API koppeling, Google Maps, Klant Login

Gelanceerd in

2011

Delen

Marc van Pelt

Eigenaar van HousingXL zijn samenwerking met Softmedia

"We willen alle processen zoveel mogelijk optimaliseren. De website is exact gebouwd zoals wij het proces hebben uitgetekend. Voorheen maakten franchisenemers een factuur in Word en werd deze gemaild. Nu verloopt de facturering en betaling via het platform dat Softmedia heeft ontwikkeld. Dit is een voorbeeld van een optimalisatie die tijd oplevert".

Lees hier de hele testimonial

 

Een aanbod van ruim 1200 woningen overzichtelijk en helder op je scherm

De website van huur en verhuur makelaar HousingXL geeft een compleet overzicht van het woningaanbod van alle Housing XL franchise nemers door heel nederland. Iedere franchise nemer heeft controle over het eigen woningaanbod dat op de website geplaatst wordt. De bezoeker van de website kan op verschillende manieren een woning zoeken. Met realtime zoekfilters kan het getoonde woningaanbod verder naar wens gespecificeerd worden.

 

 

 

 

HousingXL

Zoek en vind!

De website van HousingXL heeft een zeer uitgebreide zoek functie om zo de woning te vinden die perfect bij uw wensen aansluit.

 

Philips Uitgelicht

Laat LEDlampen stralen

Jouw talent, ambities en kwaliteiten

werving & selectie en detachering