Van Wijnen Social Intranet

Van Wijnen Social Intranet

Een intranet waarmee de collega's van alle vestigingen en afdelingen met elkaar in contact staan en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie. Een intranet om collega's met elkaar te verbinden, kennis te delen en online samen te werken. 

 

Project beschrijving

In opdracht van Van Wijnen N.V. hebben we een social intranet ontwikkeld. Het intranet is de manier om kennis te delen, online samen te werken en collega's met elkaar te verbinden. Het intranet biedt naast standaard functionaliteiten zoals nieuws, agenda en medewerkersoverzichten, ook berichtenkanalen en toegang tot externe communicatie middelen. Alle informatie is eenvoudig te doorzoeken dankzij een handige zoekfunctie.

 

Door notificatiefuncties en de Android en iOS apps, wordt interactiviteit tussen medewerkers extra gestimuleerd. Medewerkers kunnen zelf aangeven van welke nieuwsonderwerpen, vestigingen of berichtenkanalen ze notificaties willen ontvangen. Wanneer men met @ wordt genoemd in een gersprek, ontvangt men eveneens een notificatie. 

Samenwerken en kennis delen

De profielen van de medewerkers vormen het fundament van het intranet. Zo worden nieuwe collega's verwelkomt en jubilarissen in het zonnetje gezet. Door een overzicht van alle collega's, kan men snel achterhalen welke kennis waar binnen de organisatie te vinden is. Door de berichten functie kan men direct contact leggen, ook als iemand op een andere locatie werkt of onderweg informatie nodig heeft. Het maakt niet uit of men een computer, laptop, tablet of smartphone gebruikt, door de responsive interface en de apps werkt het intranet altijd, overal en op ieder apparaat.

Samenwerken en kennis delenSamenwerken en kennis delenSamenwerken en kennis delen

ClaudicatioNet

Landelijk netwerk looptherapie

Jazz City Roermond

Enjoy your stay