Ons verloskundig huis

Ons verloskundig huis

Ervaring, kennis en vakmanschap worden gebundeld om optimale veilige zorg te bieden.

Project beschrijving

Softmedia is verantwoordelijk voor het webdesign en de ontwikkeling van de website van Ons Verloskundig Huis. De verloskundigen praktijk bestaat biedt een breed pallet rondom zwangerschap en geboorte aan. Ervaring, kennis en vakmanschap worden gebundeld om optimale veilige zorg te bieden.

 

De website past perfect bij de uitstraling en de sfeer van die de praktijk wilt uitstralen. Ons Verloskundighuis was op zoek naar een website die paste bij de nieuwe uitstraling. Vrouwelijk, vriendelijk en professioneel.

Specificaties

Technieken

Mobile

Gelanceerd in

2014

Delen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quote

"Ons Verloskunidig Huis is een verloskundigepraktijk en bied en een breed pallet rondom zwangerschap en geboorte aan. Een avondspreekuur, Pret echo, Yoga, Samen bevallen, Voetreflex massage, Baby massage, Bekkenfysio therapie, Borstvoedingscursus en een informatie avond voor de bevalling. Rust, aandacht en een veilige persoonlijke begeleiding voor zwangeren en hun partner voorop."

 

 

 

 

Quote

Alles rondom de zwangerschap

Ook voor deze website was het erg belangrijk dat de website goed presteert met betrekking op de vindbaarheid van zoekmachines. De website is zo ontwikkeld dat zoekmachines de website optimaal kunnen geïndexeren. De website is makkelijk te onderhouden met behulp van het CMS en daar wordt dan ook volop gebruik van gemaakt. Naast dat er teksten en afbeeldingen kunnen worden toegevoegd aan de website kunnen er in het CMS routebeschrijvingen worden aangemaakt en random quotes van klanten worden toegevoegd.

 

Het eindresultaat is een goed presterende website met een unieke look & feel en tal van leuke features. Een tevreden klant met tal van complimenten van enthousiaste klanten!

 

 

Ons verloskundighuisOns verloskundighuisOns verloskundighuis

Van Wijnen

Aandacht voor detail

Holland Expat Center South

Settle into the South Netherlands