SDK Vastgoed

SDK Vastgoed

SDK Vastgoed vindt uitdaging in de meest uiteenlopende vastgoed projecten op het gebied van wonen, werken en winkelen. Van nieuwbouw tot herontwikkeling.

Project beschrijving

In samenwerking met EDVH ontwikkelde Softmedia de website voor SDK Vastgoed. De website geeft meer uitleg over de visie van het bedrijf, de projecten en actuele informatie over de bezigheden en ontwikkelingen van het bedrijf. Er is een uitgebreid project onderdeel waar op verschillende manieren het aanbod bekeken kan worden. Alle projecten worden op een uitgebreide manier beschreven en in beeld gebracht. De website is een belangrijke manier om de projecten van SDK Vastgoed aan het publiek te presenteren.

Specificaties

Technieken

Google Maps, Nieuwsbrief

Gelanceerd in

2014

Delen

 

 

 

 

 

SDK Vastgoed is onderdeel van VolkerWessels en ontwikkelt voor eigen rekening en risico, in opdracht van gemeenten en corporaties of in samenwerking met verschillende partijen. SDK Vastgoed is actief in Zuid-Nederland en opereert als onafhankelijk ontwikkelaar.

 

 

 

SDKSDK

Vastgoed ontwikkeld

De website bestaat onder andere uit een uitgebreide nieuws module, video's, polls en informatie over reeds uitgevoerde projecten met o.a. een video- en fotogalerij en een geïntegreerde Google Maps module. Op de kaart staan de verschillende projecten die SDK Vastgoed recent heeft gerealiseerd. Een prokect kan snel gedeeld worden via social media en door een link door te sturen via een email.

 

Met behulp van Google Maps zijn de locaties van de lopende en gerealiseerde projecten makkelijk vindbaar. Met het CMS kunnen polls aangemaakt worden, om de mening van de bezoeker te peilen. Bezoekers kunnen zich ook abonneren op de RSS nieuws feed, die uit de nieuwsberichten gegenereerd worden.

SDKSDK

Steigerhout projecten

Steigerhouten meubelen op maat!

Blogtrippers

Share the adventure

BOSK

Mogelijkheden en beperkingen