Optimaliseren van de huisartsenzorg

Optimaliseren van de huisartsenzorg

Stichting KOH is een onafhankelijk kenniscentrum voor nascholingen,

optimalisatie en ontwikkeling van de huisartsenzorg

Project beschrijving

Stichting KOH is een landelijk, onafhankelijk kenniscentrum dat erkende nascholingen voor medewerkers in de huisartsenpraktijk aanbiedt. Stichting KOH zet zich ook in voor het optimaliseren en ontwikkelen van de huisartsenzorg.

 

De website van Stichting KOH geeft medewerkers van een huisartsenpraktijk zoals huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten de mogelijkheid om zich online in te schrijven voor cursussen. In het webshop gedeelte kan toegang tot een cursus online gereserveerd en betaald worden. De bezoeker kan een account aanmaken door zich te registreren. In het persoonlijk profiel staat een overzicht van de cursussen waaraan wordt deelgenomen en er is de mogelijkheid om deze online te betalen.

Specificaties

Technieken

Webshop, Online betalingen, Orderbeheer, Klant Login

Gelanceerd in

2014

Delen

Stichting KOH

Stichting KOH is een landelijk, onafhankelijk kenniscentrum dat erkende en kwalitatieve nascholingen aanbiedt en zich onzet voor het optimaliseren en verder ontwikkelen van de huisartsenzorg. Stichting KOH begeleidt innovatieve projecten met een sterke focus op taakherschikking en faciliteert bij organisatievraagstukken binnen de eerstelijns gezondheidszorg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting KOH

Dok40 Eindhoven

Wonen aan de oude haven

Blogtrippers

Share the adventure

Van Wijnen Intranet

Een Social Intranet