Meer dan bouwen

Van Wijnen houdt zich bezig ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren. Ze begeleiden opdrachtgevers in het hele land bij de totstandkoming van grote en kleine bouwprojecten.

Project beschrijving

Softmedia ontwikkelde de corporate website voor bouwbedrijf

Van Wijnen. Van Wijnen is één van de grotere bouw- en projectontwikkelings ondernemingen van Nederland. De website van Van Wijnen geeft een beeld van de activiteiten, missie en visie van de onderneming.

 

Er is een overzicht te zien van alle gerealiseerde projecten onderverdeeld in o.a. nieuwbouwprojecten, recreatiebouw, onderhoud en beheer. De projecten worden getoond op een kaart van Nederland zodat goed zichtbaar is waar Van Wijnen allemaal actief is. Op de website worden persberichten en nieuwsberichten geplaatst en een overzicht gegeven van vestigingen en vacatures.

 

Specificaties

Technieken

Mobile, Social media koppeling, Google Maps, Klant Login

Gelanceerd in

2012

Delen

 

 

 

 

Van Wijnen is al ruim een eeuw lang actief in het
ontwikkelen, bouwen, onderhouden en beheren
van vastgoed in heel Nederland

 

 

Van WijnenVan Wijnen

Handig voor onderweg

Voor Van Wijnen ontwikkelde we een aparte mobiele website. In plaats van de uitgebreide informatie van de normale website op een klein scherm samen te pakken, biedt de mobiele versie de belangrijkste informatie voor onderweg. Contactgegevens en locaties van vestigingen zijn snel te raadplegen. Omdat Van Wijnen actief op socialmedia is en bijvoorbeeld Facebook vooral op smartphones wordt gebruikt, zullen geïnteresseerden vaak via deze weg het nieuws raadplegen. Voor iPhone gebruikers is er de mogelijk om deze via Whatsapp te delen.

Van WijnenVan Wijnen

SMT

Bouw & vastgoed

Dok40 Eindhoven

Wonen aan de oude haven