Resultaat komt samen

Resultaat komt samen

Onder de vlag van VB Groep opereert een groep ondernemingen op het gebied van

ontwikkelen, bouwen en beleggen.

Project beschrijving

Ieder bedrijf dat onder de VB Groep valt heeft eigen wensen, eisen en prioriteiten ten opzichte van de ideale indeling van de website. Softmedia ontwikkelde samen met de VB Groep daarom de ideale online omgeving voor dit vraagstuk. Ieder "dochter" onderneming kan op eenvoudige wijzen de eigen website indeling naar eigen inzicht, met unieke specificaties en in de eigen huisstijlkeuren vormgeven. Dit gebeurt altijd onder de overkoepelende online omgeving van "moederbedrijf" met als middelpunt de website van de VB Groep.

 

Specificaties

Diensten & oplossingen

Webdesign, Webdevelopment, Softmedia CMS

Technieken

Mobile, Social media koppeling, Multisite

Gelanceerd in

2011

Delen

 

 

Alles onder één vlag

De website van geeft een overzicht van de werkzaamheden en sectoren waarbinnen de VB Groep en de dochterondernemingen werkzaam zijn. Er is een nieuwsoverzicht waar de laatste ontwikkelingen, vacatures en publicaties worden beschreven. Een uitgebreide projectmodule laat een overzicht zien van de projecten die door de VB Groep zijn ontwikkeld en zijn gebouwd. Deze projecten worden in beeld gebracht met afbeeldingen, brochures, documenten en een locatie op een google-kaart

 

 

Een sterk netwerk van websites

Elk bedrijf heeft een eigen website met een eigen uitstraling en unieke indeling binnen de huisstijl van de VB Groep.

De verschillende websites worden beheerd vanuit één Content Managment System. Ondanks de grote keuze vrijheid en tal van mogelijkheden zijn alle websites gewaarborgd binnen de VB Groep huisstijl en kunnen de "dochter" websites gebruik maken van alle beschikbare content van de VB Groep. In het CMS is een centrale module waarbinnen projecten en nieuwsberichten op één of meerdere websites gepubliceerd kunnen worden. Dit maakt het onderhouden en waarborgen van de kwaliteit voor de beheerder makkelijk en zeer overzichtelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

VB Groep

SAREBO

Uw verpakkingspartner!

DSPE

Your precision portal

Van Wijnen Intranet

Een Social Intranet